Aktiv Delgivning – det värderingsstyrda delgivningsbolaget

Vi på Aktiv Delgivning förstår att en delgivningsprocess är komplex, något som kräver samförstånd, flexibilitet och en förståelse för samtliga parter för att i slutändan kunna uppnå långsiktiga och lyckade resultat – varje gång.

Vi ser oss själva som den förlängda armen och stöttepelaren som våra kunder behöver för att kunna nå fram vid rätt tillfälle, på rätt tillvägagångssätt. En delgivningsprocess som varken skadar eventuella framtida affärer, eller som lämnar en sur eftersmak när det kommer till varumärke och image. Detta är också något som präglar vårt arbetssätt över hela vår verksamhet – vi utför våra uppdrag med omsorg och eftertanke.

Vi låter våra värden stå i centrum

Genom åren har våra kärnvärden enkelhet, kvalité, innovation och effektivitet vuxit fram – ord som kommit att genomsyra hela vår organisation, i allt vi gör. Det är också detta förhållningssätt som bidragit till att vi i dryga 25 år fått äran att hjälpa våra kunder över hela Sverige med deras delgivningsprocesser. Vi lyssnar, förstår och applicerar vår långa erfarenhet för att hjälpa våra kunder – både idag och imorgon.

Vi arbetar ständigt med kompetensutveckling och samarbete för att skapa den ultimata delgivningstjänsten. Vi tror på nära samarbete med våra delgivningsmän som i sin tur skapar trygghet och högre lyckandegrad.

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Tveka inte att höra av dig så kan vi berätta mer om oss och våra tjänster.