Om Aktiv Delgivning

Vi delger Sverige sedan 1996

Aktiv Delgivning är ett renodlat delgivningsbolag med närmare 25 års branscherfarenhet. Verksamheten bedrivs från vårt kontor i centrala Göteborg. Genom vårt stora nätverk av 140 delgivare erbjuder vi våra kunder rikstäckande delgivningstjänster.

Varje dag jobbar vi aktivt för att säkerställa att våra delgivare har de bästa tänkbara förutsättningarna för att lyckas med sitt uppdrag. Med vår långa erfarenhet vet vi att varje uppdrag och situation är unik. Därför är våra lösningar alltid skräddarsydda för att passa just er och ert behov.

Som ett svenskt familjeföretag har långsiktighet och hållbarhet alltid varit viktiga ledord och en framgångsfaktor för oss – vi utför våra uppdrag med omsorg för samtliga parter. Vi lyssnar, förstår och applicerar vår erfarenhet samt expertis för att hjälpa er både idag och imorgon.

”Vi värnar om att alltid ha en nära kontakt med våra delgivare. Det förbättrar vårt förtroende till varandra och ger vår kund trygghet i att delgivningen blir diskret och korrekt utförd.”

Daniel Holm, VD

Vi är en del av Alektum Group

Aktiv Delgivning ingår i Alektum Group-koncernen. Alektum Group är ett familjeägt inkassobolag som grundades 1992. Bolaget har sedan start alltid lagt stor vikt i att förstå kundens affär för att kunna hantera denna varsamt och effektivt. Detta jordnära perspektiv och synsätt är något som även genomsyrar Aktiv Delgivning och hur vi arbetar med våra kunder.

Jobba hos oss

Är du delgivare och letar efter nya utmaningar? Då har du kommit till helt rätt ställe, vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill hjälpa oss på vår resa. Ansök redan idag!

Läs mer